Ontvangst van beveiligingsnieuws op My Kaspersky inschakelen en uitschakelen

Zo schakelt u de ontvangst van beveiligingsnieuws op My Kaspersky in en uit:

1. Open de startpagina van My Kaspersky.
  2. Klik op de knop Aanmelden en voer het e-mailadres in dat u hebt opgegeven wanneer u het account hebt aangemaakt. Voer ook uw wachtwoord in.
  3. Klik op de knop Knop in de vorm van een bel.

Hiermee opent u het venster voor de weergave van meldingen.

4. Klik op de link Instellingen om naar het venster Meldingsinstellingen te gaan.
  5. Doe een van de volgende acties:
    • Schakel het selectievakje Beveiligingsnieuws in als u de ontvangst van beveiligingsnieuws wilt inschakelen.
    • Schakel het selectievakje Beveiligingsnieuws uit als u de ontvangst van beveiligingsnieuws wilt uitschakelen.